Δικαίωμα-ελεύθερος Στοκ Φωτογραφίες
Ο μεγάλος κουκάλ αναζητά τροφή σε ένα γρασώδες πεδίο. Το κοινό του όνομα είναι crow pheasant και το επιστημονικό του Centropus sinensis. Είναι ένα μεγάλο μη παρασιτικό μέλος της τάξης των κουκουκιών, τα Cuculiformes. Είναι ευρέως διαδεδομένος κάτοικος της Ινδικής υποηπείου και της Νοτιοανατολικής Ασίας.
Επιλέξτε το πλάνο ληψεών σας

Ο μεγάλος κουκάλ αναζητά τροφή σε ένα γρασώδες πεδίο. Το κοινό του όνομα είναι crow pheasant και το επιστημονικό του Centropus sinensis. Είναι ένα μεγάλο μη παρασιτικό μέλος της τάξης των κουκουκιών, τα Cuculiformes. Είναι ευρέως διαδεδομένος κάτοικος της Ινδικής υποηπείου και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

  • ?
$62.50USD
$150.00USD
$250.00USD

Μέγεθος MAX
5568x3712px • 18.6" x 12.4" • @300dpi • 16.2MB • jpg
Πιστωτική γραμμή συγγραφέα
ID 458000135
| Dreamstime.com

Λέξεις-κλειδιά εικόνας