Δικαίωμα-ελεύθερος Στοκ Φωτογραφίες
Ο μεγάλος κουκάλ αναζητά τροφή σε ένα γρασώδες χωράφι. Το κοινό του όνομα είναι φάσανο του কাকου και το επιστημονικό του όνομα είναι Centropus sinensis. Είναι ένα μεγάλο μη παρασιτικό μέλος της τάξης των κουκουκιών, τα Cuculiformes. Είναι ευρέως διαδεδομένος στον Ινδικό Υποkontինέντο και τη Νοτιοανατολική Ασία.
Επιλέξτε το πλάνο ληψεών σας

Ο μεγάλος κουκάλ αναζητά τροφή σε ένα γρασώδες χωράφι. Το κοινό του όνομα είναι φάσανο του কাকου και το επιστημονικό του όνομα είναι Centropus sinensis. Είναι ένα μεγάλο μη παρασιτικό μέλος της τάξης των κουκουκιών, τα Cuculiformes. Είναι ευρέως διαδεδομένος στον Ινδικό Υποkontինέντο και τη Νοτιοανατολική Ασία.

  • ?
$62.50USD
$150.00USD
$250.00USD

Μέγεθος MAX
5568x3712px • 18.6" x 12.4" • @300dpi • 17MB • jpg
Πιστωτική γραμμή συγγραφέα
ID 457998760
| Dreamstime.com

Λέξεις-κλειδιά εικόνας