
Δικαίωμα-ελεύθερος Στοκ Φωτογραφίες
Big Bird. Οι καζουάρ είναι πολύ μεγάλα, μη πετούντα πτηνά που είναι ενδημικά στα τροπικά δάση της Νέας Γουινέας και της Αυστραλίας. Ανήκουν στην ομάδα των ρατιτών, που περιλαμβάνει επίσης εμού, ρεά, στρουθοκάμηλο, μούα και κίβι. Οι ενήλικοι νότιοι καζουάρ μπορούν να φτάσουν σε ύψος 1,70 μέτρα και να ζυγίζουν περίπου 59 κιλά.
3
5
- ?
Μέγεθος MAX
2828x4242px •
9.4" x 14.1" • @300dpi •
jpg
Πιστωτική γραμμή συγγραφέα



















































