Δικαίωμα-ελεύθερος Στοκ Φωτογραφίες
Μαύρος ικτίνος στον ουρανό. Ο μαύρος ικτίνος (Milvus migrans) ανήκει στην οικογένεια αρπακτικών πτηνών είναι πουλιά του θηράματος. Κατοικούν στην μεγαλύτερη μέρος της Ινδίας. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου πετούν ή αιωρούνται στον ουρανό για την αναζήτηση του θηράματος και της επίθεσης επάνω μέσα στον κατάλληλο χρόνο. Ζουν επίσης στα νεκρά ζώα, τα ανθρώπινα απορρίματα ή τα απορριμμένα υλικά τροφίμων κ. λπ.
Επιλέξτε το πλάνο ληψεών σας

Μαύρος ικτίνος στον ουρανό. Ο μαύρος ικτίνος (Milvus migrans) ανήκει στην οικογένεια αρπακτικών πτηνών είναι πουλιά του θηράματος. Κατοικούν στην μεγαλύτερη μέρος της Ινδίας. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου πετούν ή αιωρούνται στον ουρανό για την αναζήτηση του θηράματος και της επίθεσης επάνω μέσα στον κατάλληλο χρόνο. Ζουν επίσης στα νεκρά ζώα, τα ανθρώπινα απορρίματα ή τα απορριμμένα υλικά τροφίμων κ. λπ.

Μόνο στο Dreamstime
  • ?

Μέγεθος MAX
4608x3072px • 15.4" x 10.2" • @300dpi • 4.4MB • jpg
Πιστωτική γραμμή συγγραφέα
ID 36790862
| Dreamstime.com

Λέξεις-κλειδιά εικόνας