Δικαίωμα-ελεύθερος Στοκ Φωτογραφίες
Τα άγρια γουρουνάκια θηλάζουν από τα μαστά της μητέρας τους. Ο αγριόχοιρος (Sus scrofa), γνωστός και ως άγριο γουρούνι, κοινό άγριο γουρούνι ή απλά άγριο γουρούνι, είναι ένα σουίδιο που είναι εγγενές σε μεγάλο μέρος της Ευρασίας και της Βόρειας Αφρικής και εισήχθη στις Αμερικές.
Επιλέξτε το πλάνο ληψεών σας

Τα άγρια γουρουνάκια θηλάζουν από τα μαστά της μητέρας τους. Ο αγριόχοιρος (Sus scrofa), γνωστός και ως άγριο γουρούνι, κοινό άγριο γουρούνι ή απλά άγριο γουρούνι, είναι ένα σουίδιο που είναι εγγενές σε μεγάλο μέρος της Ευρασίας και της Βόρειας Αφρικής και εισήχθη στις Αμερικές.

  • ?
$62.50USD
$150.00USD
$250.00USD

Μέγεθος MAX
6891x2200px • 23" x 7.3" • @300dpi • 7.8MB • jpg
Πιστωτική γραμμή συγγραφέα
ID 228516236
| Dreamstime.com

Λέξεις-κλειδιά εικόνας