
Δικαίωμα-ελεύθερος Στοκ Φωτογραφίες
Η φαλακροκέφαλη αετός φρουρεί το γεύμα του από ελάφι. Η φαλακροκέφαλη αετός βρίσκεται μόνο στην Βορειοαμερικανική ήπειρο. Όταν είναι πλήρως αναπτυγμένες, αυτές οι αετοί ζυγίζουν μεταξύ 4 και 5,5 κιλών και έχουν άνοιγμα φτερών έως και 2,4 μέτρα. Ένα πολύ μεγάλο σκούρο πουλί με λευκό κεφάλι και λευκή ουρά. Το μήκος είναι μεταξύ 89 και 102 εκατοστών. Αυτό τους καθιστά ένα από τα μεγαλύτερα πουλιά στη Βόρεια Αμερική. Τα θηλυκά είναι μεγαλύτερα από τα αρσενικά.
Μόνο στο Dreamstime
- ?
$62.50USD
$150.00USD
$250.00USD
Μέγεθος MAX
5184x3380px •
17.3" x 11.3" • @300dpi •
12.7MB • jpg
Πιστωτική γραμμή συγγραφέα
Λέξεις-κλειδιά εικόνας
Σχετικές αναζητήσεις
-
αρπακτικά πτηνά (arpaktika Ptina)
-
κοράκι
-
περιοχή διατήρησης
-
κοινό υγρόχοιρο
-
πρόσληψη τροφής
-
έμπειρος
-
Hunters
-
φύση
-
Resolute Bay
-
Νήσος Κορνουάλις
-
φυτείες καουτσούκ
-
αργυοειδής αράχνη
-
αραχνές υφάντριες (arachnés Yfántries)
-
αετοί φρουρούν
-
Ghost Goor
-
Aul Ghost
-
βραδινό φως
-
εναρκτήριος αγώνας
-
φαλακροί άνδρες
-
ζώο (zōo)
-
μπλε
-
παιχνίδι
-
Bald Eagles κυνηγώντας
-
άγρια ζωή
Περισσότερες παρόμοιες στοκ εικόνες


















Περισσότερες στοκ φωτογραφίες από Nanci Mc Craine πορτφόλιο




















