Η της Χαβάης χήνα Nene (sandvicensis Branta) είναι η παγκόσμια σπανιότερη χήνα. Ο πληθυσμός των χήνων Nene μειώθηκε σε 30 πουλιά το 1952. Θεωρείται ότι υπάρχουν 800 αριστερά στις άγρια περιοχές και περίπου 1.000 στην αιχμαλωσία στους ζωολογικούς κήπους και τα άδυτα.

  • MR: NO
  • PR: NO
  • 2
  • 2372
  • 4

Στοκ Εικόνες: Της Χαβάης χήνα Nene

  • Exclusive image
ID 26387670 © | Dreamstime.com

We accept all major credit cards from the United States.

Οι σχεδιαστές επέλεξαν επίσης αυτές τις φωτογραφίες αποθεμάτων

Περισσότερες παρόμοιες στοκ εικόνες `Της Χαβάης χήνα Nene`

More images