Της Χαβάης χήνα Nene

Η της Χαβάης χήνα Nene (sandvicensis Branta) είναι η παγκόσμια σπανιότερη χήνα. Ο πληθυσμός των χήνων Nene μειώθηκε σε 30 πουλιά το 1952. Θεωρείται ότι υπάρχουν 800 αριστερά στις άγρια περιοχές και περίπου 1.000 στην αιχμαλωσία στους ζωολογικούς κήπους και τα άδυτα. By Gale Verhague.

  • MR: NO
  • PR: NO
  • 2
  • 1073
  • 3

Στοκ Εικόνες: Της Χαβάης χήνα Nene

Exclusive image: ID 26387670 © | Dreamstime.com

We accept all major credit cards from United States.

Περισσότερες παρόμοιες στοκ εικόνες `Της Χαβάης χήνα Nene`

More images

Περισσότερες στοκ φωτογραφίες από Novembergale χαρτοφυλάκιο

More images