Capybara

Το capybara είναι το μεγαλύτερο τρωκτικό στον κόσμο, που ακολουθείται από τον κάστορα, porcupine, και mara. Οι πιό στενοί συγγενείς του είναι ινδικά χοιρίδια και βράχος cavies, και συσχετίζονται πιό μακριά με το agouti, τα τσιντσιλά, και το coypu. Ο ντόπιος στη Νότια Αμερική, το capybara κατοικεί στα savannas και τα πυκνά δάση και ζει κοντά στους οργανισμούς του νερού.

  • MR: NO
  • PR: NO
  • 0
  • 581
  • 0

Στοκ εικόνες με δικαίωμα ελεύθερης χρήσης: Capybara

ID 33131589 © | Dreamstime.com

We accept all major credit cards from United States.

Περισσότερες παρόμοιες στοκ εικόνες `Capybara`

More images

Περισσότερες στοκ φωτογραφίες από Mc000mmc χαρτοφυλάκιο

More images